تبصره یک ماده 28 آییننامه داخلی مجلس: مدارکی که در شورای نگهبان مورد رسیدگی قرار نگرفته و یا پس از رسیدگی شورای نگهبان به دست آمده است در روند بررسی اعتبارنامه موثر است.
مجلس دوازدهم در حالی اوایل خردادماه آغاز به کار می کند که طی یازده دوره اخیر اعتبارنامه 20 نماینده منتخب در مجلس رد شده است. از طرفی تنها در دوره های هفتم، هشتم، نهم و دهم مجلس شورای اسلامی اعتبارنامه تمامی نمایندگان تأیید شده است.
اعتبارنامه به مجموعه مدارکی گفته میشود که نشان دهنده سوابق، نحوه انتخاب و اطلاعاتی درباره نماینده است. هر منتخب با این اعتبارنامه وارد مجلس میشود اما بررسی آن از سوی دیگر نمایندگان میتواند به این ورود پایان دهد. از طرفی مواد 27 تا 39 آئیننامه داخلی مجلس جزییات رسیدگی به این اعتبارنامهها را تعریف نموده و بر اساس تبصره یک ماده 28 آییننامه داخلی، شعب رسیدگی به اعتبارنامه ها را شروع و نسبت به مدارکی که در شورای نگهبان مورد رسیدگی قرار نگرفته و یا پس از رسیدگی شورای نگهبان به دست آمده است اتخاذ تصمیم می کند. در صورت رد اعتبارنامه، در حوزه انتخابیه نماینده رداعتبارشده باید انتخابات مجدد برگزار شود.
آن گونه که پیداست علی عسگر ظاهری مستندات و اعتراض خود را نسبت به نتیجه اعلام شده انتخابات در حوزه انتخابیه مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل به شورای نگهبان و سایر مراجع نظارتی ارسال نموده است. این اعتراض و پیگیری ها علاوه بر این که همچنان در دست بررسی و پیگیری است امکان تأثیرگذاری در بررسی اعتبارنامه نماینده مجلس خواهد داشت. از این رو با رد اعتبارنامه نماینده ی اعلام شده، برگزاری انتخابات مجدد در دستور کار قرار خواهد گرفت و علی عسگر ظاهری همچون گذشته با رأی مردم به مجلس راه خواهد یافت.